Arıdağ Köyü Ortaokulu

WEB https://aridagkoyuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ARIDAĞ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ ARIDAĞ KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 10 MERKEZ / BİTLİS
VİZYON : Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağın gereklerine uygun olarak düzenlenmiş, çevreye açık sürekli gelişen okulumuzda; aldığı eğitimle karşılaştığı problemleri çözebilen, öğrenmeyi öğrenmiş toplumsal değerleri benimsemiş, yeteneklerinin farkında kendine güvenen, kendini geliştirebilen öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : SPORTİF ALANDA İL DERECELERİ

Saatler :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Servis
Yerleşim Yeri : Arıdağ Köyü MERKEZ/BİTLİS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 19 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :